Jag är en gift milf som söker diskret kontakt med män

En gift milf som söker diskreta knullkontakter

Jag är en gift milf som söker diskreta knullkontakter för att tillfredsställa mina sexuella behov. Jag är 35 år gammal och skulle beskriva mig själv som en självsäker och sexig kvinna.

Jag är en vältränad kvinna med mörkt hår och bruna ögon. Jag gillar att klä mig i sexiga kläder och högklackade skor. Jag är mycket modeintresserad och följer alltid de senaste trenderna.

Jag bor i Stockholm och söker efter en man som är någonstans mellan 25 och 40 år gammal. Du bör vara diskret, självsäker och erfaren. Jag gillar män som vet hur man tar hand om en kvinna och som kan ta kontrollen i sängen.

Jag söker efter en man som är vältränad och sexig. Han bör vara självsäker och diskret, och kunna respektera min situation som gift. Han ska veta hur man tar hand om en kvinna och vara öppen för att prova nya saker i sängen.

När vi träffas vill jag att vi ska ha sex på olika ställningar som ger oss båda njutning. Jag är även intresserad av att någon gång i mitt liv prova på gruppsex.

Jag vill att vi ska ha en öppen och ärlig kommunikation om våra sexuella preferenser och att vi ska respektera varandras gränser. Vi måste vara diskreta och respektera min situation som gift.

Jag en självsäker och sexig kvinna som söker diskreta knullkontakter för att tillfredsställa mina sexuella behov. Jag bor i Stockholm och söker en man som är diskret, självsäker och erfaren. När vi träffas vill jag att vi ska ha sex på olika ställningar och experimentera med oralsex på ett öppet och härligt sätt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *