Rakad och söker efter en man som vill utforska sexuell njutning

Kvinna med rakad fitta

Jag är en självständig kvinna på 44 år som trivs med min sexualitet och har nyligen beslutat mig för att raka min fitta helt. Det är en känsla av frihet och sensualitet som jag verkligen gillar, och jag känner mig mer självsäker och sexig med min rakade fitta.

Just nu söker jag efter en man som vill utforska sexuell njutning tillsammans med mig. När vi har sex vill jag att vi ska prova olika saker och testa våra gränser tillsammans. Jag vill att vi ska vara öppna och ärliga om vad vi gillar och inte gillar, och att vi ska ha respekt för varandras önskemål och gränser.

Jag gillar att experimentera och att prova nya saker. Jag vill att vi ska utforska allt inom sex, även sådant som gruppsex, och att vi ska ha roligt tillsammans. Jag vill att vi ska ge varandra full uppmärksamhet och att vi ska njuta av varandras kroppar.

När vi inte har sex vill jag att vi ska umgås på ett avslappnat och naturligt sätt. Jag vill att vi ska ha roliga och intressanta samtal, och att vi ska lära känna varandra på djupet. Jag vill att vi ska gå på dejter, prova nya restauranger, och göra saker tillsammans som vi båda tycker om.

Jag tror att det är viktigt att ha en bra kommunikation och att vi båda är öppna för att utforska nya saker tillsammans. Att ha en rakad fitta är något som är personligt för mig, och jag vill att min partner ska ha respekt för min kropp och mina val.

Så det här är jag, en självständig kvinna som söker efter en man som delar min passion för sex och som vill utforska nya saker tillsammans med mig. Jag vill ha respektfulla och öppna relationer både i och utanför sovrummet, och jag ser fram emot att uppleva allt som livet har att erbjuda med en man som vill knulla rakade fittor.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *