Vill du testa på lite analt med mig

Ung kvinna som vill testa analsex

Jag är en ung kvinna på 25 år med långt, mörkt hår och bruna ögon. Jag skulle beskriva mig själv som normalviktig och tränar regelbundet för att hålla mig i form. Jag är ganska lång, 170 cm, och har en kurvig figur som jag är stolt över.

Jag söker en man som är något äldre än mig, gärna i åldern 30-40 år. Det är viktigt för mig att han är självsäker och vet vad han vill. Han ska vara välvårdad och ha en attraktiv kropp, men framförallt en bra personlighet och inställning till livet.

Jag bor i en mindre stad i södra Sverige och trivs bra här. Jag gillar att utforska olika platser och har en passion för resor, både inom Sverige och utomlands.

När det kommer till sex så är jag öppen för en mängd olika saker, men jag tänder speciellt på analsex. Det är en av mina stora fantasier och jag vill gärna dela den med en man som är lika intresserad som jag. Jag vill att vi ska experimentera tillsammans och hitta nya sätt att njuta av varandra.

Men jag är inte bara intresserad av analsex, jag vill även testa sådant som gruppsex eller en trekant, så jag vill ha en partner som kan ge mig en helhetlig och härlig sexuell upplevelse. Jag vill att vi ska utforska våra kroppar tillsammans och ha en öppen dialog om vad vi gillar och inte gillar.

Jag är inte ute efter enbart en sexuell relation, jag är öppen för ett seriöst förhållande om allting stämmer mellan oss. Men jag vill ta det i min egen takt och lära känna dig ordentligt först.

Så med den här annonsen söker jag en äldre man som är självsäker, attraktiv och öppen för att utforska anal sex och andra sexuella upplevelser med mig. Jag är inte bara intresserad av en engångsgrej utan vill ha en partner som kan ge mig en helhetlig och spännande sexuell upplevelse. Om allting stämmer mellan oss så är jag öppen för ett seriöst förhållande, men jag vill ta det i min egen takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *